Szatkownica do warzyw MKJ3-250
Strona główna » Katalog produktów » KRAJALNICE I WAGI,URZĄDZENIA CHŁODNICZE, BOKSY KASOWE » Wagi, krajalnice, maszynki do mięsa oraz kotleciarki » Szatkownice » Szatkownica do warzyw MKJ3-250
Opis:
Kod: ABM-SZ-MKJ3-250...
Szatkownica do warzyw - model MKJ3-250.1 z zasilaniem trójfazowym
• wyposażona w dyski ewakuacyjne oddzielnie dla tarczy i kostek
• przeznaczona do szatkowania warzyw i owoców oraz do rozdrabniania sera
• zaprojektowana do zastosowania w małych i dużych placówkach zbiorowego żywienia (żłobki, przedszkola, szkoły, szpitale, jednostki wojskowe), cateringu, hotelach, stołówkach, pizzeriach, barach sałatkowych, barach szybkiej obsługi oraz w małych zakładach przetwórstwa owocowo – warzywnego
• duży wsyp i koryto, o gładkich powierzchniach i zaokrąglonych brzegach, mieszczące większość produktów w całości
• tarcze tnące napędzane bezpośrednio przez mocny silnik z przekładnią ślimakową, zapewniające wysoką niezawodność urządzenia
• łatwa wymiana tarcz tnących dzięki zastosowaniu zamka bagnetowego
• szeroki asortyment tarcz tnących obejmujący plastry, plastry faliste, plastry regulowane, słupki, frytki, wiórki, miazgę, kostkę, tarcze sierpowe, wyposażonych w wymienne ostrza i elementy ścierne wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, hartowane i precyzyjnie ostrzone
• tarcze kostki dostosowane do szatkowania warzyw surowych i gotowanych
• urządzenie wyposażone w magnetyczny system bezpieczeństwa
• wykonana z materiałów nierdzewnych, w sposób umożliwiający łatwe czyszczenie urządzenia
• prosta i łatwa w obsłudze serwisowej
• wydajność 100 – 250kg na godzinę
• zasilanie trójfazowe 400V/50Hz, moc silnika 0,55kW
Szatkownica do warzyw MKJ3-250.2
• wyposażona w dyski ewakuacyjne oddzielnie dla tarczy i kostek
• posiada regulację prędkości obrotów pozwalającą na optymalne dopasowanie urządzenia do rodzaju rozdrabnianych warzyw, owoców, serów i zapewniającą jednocześnie wysoką jakość szatkowania
• wysoka jakość i wydajność szatkowania
• przeznaczona do szatkowania warzyw i owoców oraz do rozdrabniania sera
• zaprojektowana do zastosowania w placówkach zbiorowego żywienia (restauracje, hotele, szpitale, stołówki, pizzerie, bary szybkiej obsługi jednostki wojskowe), w barach sałatkowych, zakładach przetwórstwa owocowo – warzywnego i w kuchniach cateringowych
• wyposażona w duży wsyp i koryto, o gładkich powierzchniach i zaokrąglonych brzegach, mieszczące większość produktów w całości
• tarcze tnące napędzane bezpośrednio przez mocny silnik z przekładnią ślimakową, zapewniające wysoką niezawodność urządzenia
• łatwa wymiana tarcz tnących dzięki zastosowaniu zamka bagnetowego
• szeroki asortyment tarcz tnących obejmujący plastry, plastry faliste, plastry regulowane, słupki, frytki, wiórki, miazgę, kostkę, tarcze sierpowe, wyposażonych w wymienne ostrza i elementy ścierne wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, hartowane i precyzyjnie ostrzone
• tarcze kostki dostosowane do szatkowania warzyw surowych i gotowanych
• urządzenie wyposażone w magnetyczny system bezpieczeństwa
• wykonana z materiałów nierdzewnych, w sposób umożliwiający łatwe czyszczenie urządzenia
• prosta i łatwa w obsłudze serwisowej
• wydajność 150 – 300kg na godzinę
• zasilanie jednofazowe 230V/50Hz, moc silnika 0,55kW