Wyposażamy Sklepy
Wyposażamy sklepy
Wyposażamy Biura
Wyposażamy biura
Wyposażane sklepy przez ABM
Realizacje

 

Kotleciarka do mięsa KM27


Opis:

Kod: MG-KT-KM27

Kotleciarka - model KM27

Profesjonalne urządzenie o wysokiej wydajności do nacinania i zmiękczania mięsa:

  • obudowa napędu wykonana z polerowanej stali nierdzewnej, obudowa modułu – z aluminium anodowanego
  • zespół specjalnie ukształtowanych nożyków tnących, wykonanych ze stali nierdzewnej zapewnia precyzyjne nacinanie, zmiękczanie i rozciąganie mięsa, podnosząc jego walory smakowe – urządzenie idealne do przygotowanie mięsa pieczeniowego, smażonego do krótkiego podsmażania, grillowania, marynowania i pakowania próżniowego,
  • łatwa i szybka wymiana modułu umożliwia także mielenie mięsa
  • wysokie standardy techniczne - cicha przekładnia olejowa, tania eksploatacja
  • wygoda i bezpieczeństwo użytkowania – zastosowanie podwyższającej podstawy pod napęd, wysokie położenie otworu wlotowego zabezpiecza przed dotknięciem obracających się na wałkach noży, odpowiednia wysokość wylotu umożliwia stosowanie naczyń gastronomicznych
  • prosty demontaż obudowy modułu wraz z zestawem tnącym umożliwia łatwe czyszczenie maszyny

Urządzenie przeznaczone jest dla marketów i sklepów branży mięsnej, placówek gastronomicznych, firm cateringowych, restauracji i zakładów przetwórstwa mięsnego.

Zaprojektowano je w oparciu o najwyższe standardy techniczne, jakościowe i użytkowe – spełnia standardy CE w zakresie bezpieczeństwa i higieny.

Uwaga:
Urządzenia nie należy używać do przetwarzania mięsa zamrożonego, z kością a także do kruszenia kości. Elementy maszyny mające kontakt z żywnością należy myć codziennie i osuszać. Nie wolno myć całej maszyny strumieniem wody.

Zapisz